erkend leerbedrijf

Ons bedrijf

Historie

De historie van Schildersbedrijf Gommans ligt in het dorp Leunen. Daar had de familie Gommans een schildersbedrijf en een winkel. Na het sluiten van de winkel in 2000 heeft Schildersbedrijf Gommans zich gespecialiseerd in het schilderswerk in de ruimste zin van het woord. Natuurlijk kunt u nog steeds bij ons terecht voor professioneel advies en professionele verfproducten.

Ruim 27 jaar als zelfstandig ondernemer.

Met Schildersbedrijf Gommans haalt u niet "zomaar een mannetje" in huis. Wij zijn al ruim 27 jaar als alround schildersbedrijf werkzaam in de regio Venray.

Erkend leerbedrijf

Gommans Schildersbedrijf is erkend als leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan alle voorwaarden om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden.

Binnen ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor hun opleiding vereist zijn. Om leerlingen te helpen die leerdoelen te realiseren zorgen wij binnen ons bedrijf altijd voor een adequate begeleiding.

Met het oog op de toekomst vinden wij bij Schildersbedrijf Gommans opleiden in de praktijk erg belangrijk en wij zetten ons dan ook graag in voor het behoud van het schildersvakmanschap voor nu en in de toekomst.

Aangesloten bij bedrijfschap schildersbedrijf.

Gommans schildersbedrijf staat ingeschreven bij het bedrijfschap schildersbedrijf te Rijswijk.

Burgemeester Elsenlaan 321
Postbus 377
2280 MA RIJSWIJK
Tel: 070-3366500
Fax: 070-3192737

kleurenstaal