erkend leerbedrijf

Specialisme

Renovatie

Bij houtrot wordt er vaak onnodig overgegaan tot vernieuwen en of vervanging. Houtrotreparatie wordt nogal eens gezien als een lapmiddel maar bij een professionele uitvoering is het juist een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Vakkundig reparatie is veelal voordeliger en net zo duurzaam en vaak niet van nieuw te onderscheiden. En mocht een raam, deur of kozijn niet meer te renoveren zijn, dan kunnen wij eventueel voor een vakkundige vervanging zorgen.

Wandafwerking.

Schildersbedrijf Gommans is ook uw specialist als het om wandafwerking gaat. Hierbij kunt denken aan behangen en schilderen maar ook kunt u nog denken aan spuitpleister, meerkleurenverf en vinyl. Kortom, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Schildersbedrijf Gommans adviseert u daarom graag. Zo kunt u niet alleen zorgen voor een betere sfeer.

Natuurlijk houden wij rekening met het gebruiksdoel van de ruimte. Slagvaste materialen in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen zoals kinderdagverblijven, of materialen die makkelijk te reinigen zijn bij zorginstellingen.

Beglazing

Schildersbedrijf Gommans is naast erkend schilder tevens erkend glaszetter. Zonder problemen vervangen wij alle soorten beglazing.

Binnen en buiten schilderwerk

De opbouw van een verfsysteem is afhankelijk van verschillende factoren. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan binnen, buiten, de staat van onderhoud, locatie, uw persoonlijke wensen. Het spreekt voor zich dat buitenschilderwerk een andere opbouw vereist dan binnenschilderwerk. Wij hebben dan ook verschillende keuzemogelijkheden variërend van watergedragen tot synthetische systemen in verschillende glansgradaties, dekkend of transparant. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u dan ook voorzien van een uitstekend advies.

kleurenstaal